TraderBox - Revolutionerande app från BNP Paribas

BNP Paribas har i dagarna lanserat TraderBox, mobil-appen för aktiva investerare med behov av att ha järnkoll på marknaden och samtidigt snabbt kunna hitta de bästa instrumenten att handla. Redan de första dagarna efter lanseringen har rusningen efter den nya produkten varit massiv och intresset lär öka när den kostnadsfria modulen nu kommer att promotas hårt. I detta reportage har Börshandlat testat BNP:s nya app och dess funktioner!

– Vi är väldigt glada över att kunna presentera vår nya app, TraderBox. Det är en fantastisk fördel att ha med sig kurser och kunna hålla koll på produkter även när man inte sitter framför sin skärm. Vi hoppas och tror att detta nya verktyg kommer att finnas i varje trejders ficka inom en snar framtid. Detta säger Conny Myhrberg, Nordenansvarig för börshandlade produkter hos BNP Paribas.

Börshandlat testar och recenserar TraderBox

Användaren av BNP Paribas nya app får snabbt koll på marknaden. Detta genom den anpassningsbara översiktssidan där man själv lägger in de index, råvaror, aktier eller andra tillgångsslag man vill följa. I första bilden längst ner syns listan som vi valt, och klickar man på en tillgång visas en graf med ställbart tidsomfång och upplösning.

En mycket användbar finess är att index beräknas även utanför ordinarie handelstider. Detta innebär att man får indikativa nivåer baserade på terminer och andra handlade instrument världen över. Vill man snabbt få förslag på instrument att handla klickar man på ”Sök hävstångsprodukt” som visas på andra bilden nedan. Efter att man valt marknadstro, upp eller ned, samt önskad hävstång alternativt Stop loss nivå på produkten kommer matchande förslag upp.

I tredje exemplet nedan syns DAX-index där vi valt marknadstro uppåt, samt hävstång runt 5 ggr. Produkterna visas med sina kompletta kortnamn vilket gör det enkelt att hitta instrumenten hos sin mäklare, alternativt lägga upp i AutoTrader.

Nedan syns förslag på instrument enligt sökningen ovan. Notera att olika typer av instrument kommer upp för att underlätta handeln. En användbar finess är direktknapparna till orderläggning hos Nordnet och Avanza som fungerar om man är inloggad via mobilens webbläsare.

I menyn kan man lägga upp sina favorittillgångar och produkter i översiktssidan ”Min lista”, allt känns enkelt, modernt och intuitivt och håller snygg grafisk klass. I samma meny finns även direktnummer till BNP:s tradingsupport.

Sammanfattningsvis tycker vi att TraderBox är ett mycket användbart och revolutionerande verktyg för dig som vill ha ständig koll på börsen!

Skaffa TraderBox

Senaste artiklarna från samma kategori
VÅRA SENASTE ARTIKLAR & REPORTAGE »

Aktiv börshandel

ETP-skola

ETP står för Exchange Traded Product, och är ett samlingsnamn för en lång rad ol...

Aktiv börshandel

ETP-skola - Minifutures

Många tycker helt enkelt att det verkar krångligt och svårt med börshandlade pro...

Aktiv börshandel

ETP-skola - Bull & Bear

Många tycker helt enkelt att det verkar krångligt och svårt med börshandlade pro...

Robothandel

Fusion MultiStrategy

Autostock har som ledande aktör inom automatisk börshandel för privatpersioner t...

Aktiv börshandel

ETP Link - Revolutionerande verktyg

ETP Link är ett nytt effektivt hjälpmedel i AutoTrader som du kan använda för at...

Småbolag

A1M Pharma - På väg från Pre-klinisk fas till FAS 1

Läkemedelsbolaget A1M Pharma genomför nu en fullt garanterad nyemission som till...

Teknisk analys

Guldpriset faller tillbaka på stigande börs – Stödzoner att ha under uppsikt!

Guld har under året kommit tillbaka som ett hett debatterat tillgångsslag, efte...

MEST LÄSTA »

Teknisk analys

Blanka aldrig på en onsdag 

Börshandlat fortsätter publicera forskningsartiklar inom teknisk analys i allmän...

Småbolag

Börshandlat släpper ny kvartalsanalys för NeuroVive

NeuroVive Pharmaceutical genomför nu en nyemission med företräde för aktieägarn...

Aktiv börshandel

Handla ett av marknadens största utbud av börshandlade produkter med full Nordnet-integration

Den Schweiziska banken VONTOBEL har sedan Sverigelanseringen av börshandlade p...