Handla ett av marknadens största utbud av börshandlade produkter med full Nordnet-integration

Den Schweiziska banken VONTOBEL har sedan Sverigelanseringen av börshandlade produkter (ETP:er) hastigt blivit en av marknadens största aktörer. Det stora produktutbudet imponerar och möjligheten att kunna välja mellan ett stort antal amerikanska och europeiska Blue Chip-aktier, kombinerat med marknadens högsta hävstång på OMX- och DAX-indexen har bidragit till att man återfinns i toppen sett till handelsvolymerna på Nordens ledande derivatbörs, NDX.

Nu tar Vontobel ytterligare ett steg framåt genom att gå in som ny ETP-leverantör och emittent i den Nordnet-integrerade plattformen AutoTrader. I denna artikel kan du läsa om vilka fördelar Vontobel ser med handelsplattformen och om vilka nyheter som lanseras i samband med Votobels entry i AutoTrader-programmet!

Under Q1 tog den Schweiziska banken Vontobel steget in i AutoTrader och detta innebär att alla Nordnetkunder nu kan använda handelsplattformens helt unika funktioner kombinerat med ett av marknadens största utbud av ETP:er. Autostock, som står bakom handelsplattformen, har samlat in produktsymboler och data för Vontobels olika derivat och handeln är nu i full drift. Du finner enkelt Vontobels produkter i programmets produktlistor.

Stort utbud och högeffektivt system för emittering av nya produkter

Vontobel erbjuder ett av marknadens bredaste utbud av handelsbara tillgångar och olika typer av ETP:er. Du finner samtliga av de mest populära USA-aktierna såsom TESLA, Alphabet (Google), Microsoft, Facebook och Alibaba för att bara nämna några exempel.

Även då det gäller europeiska aktier är utbudet imponerande och aktier som Adidas, Lufthansa, Zalando och BMW handlas enkelt via någon av de ETP:er som enkelt hittas i Vontobels produktväljare.

Oavsett om du föredrar Bull- & Bear-certifikat (där Vontobel med sina X18-certifikat erbjuder marknadens högsta hävstång på OMXS30 och DAX) eller något annat derivat finner du enkelt det du söker på den välstrukturerade informationssidan. Om du föredrar Warranter, Mini Futures, eller andra Knock-Out-produkter väljer du bara produkttyp för att därefter få hela listan av handelsbara tillgångar serverad genom et enda musklick.

– Vi har ett extremt effektivt system för att snabbt emittera nya börshandlade produkter och inom några få minuter lanserade dem på flera europeiska marknader samtidigt. Detta ger oss en klar fördel i en marknad som utvecklas allt snabbare. Detta säger Heiko Geiger, Head of Public Distribution i Tyskland, Österrike och Norden i en kommentar till Börshandlat.

Vontobel i AutoTrader

Beslutet att ta steget in i AutoTrader-programmet var inte svårt att ta, det framgår tydligt när vi talar om programmets fördelar med Heiko. Att Autotrader som enda plattform på den svenska marknaden erbjuder så kallad ”intelligent stoploss” vilken ger en unik möjlighet att bevaka aktiva positioner med trailande stoploss baserad på bid och ask-kurser istället för avslutskurer är en funktion som imponerar.

Möjligheten att skapa optimerade skräddarsydda arbetsytor och signalsystem anpassade för Vontobels produktutbud är en annan fördel som fanns med i beräkningarna när man valde att äntra AutoTrader.

Mer information följer inom kort!

Inom kort kommer Börshandlat:s och AutoTrader:s prenumeranter att erhålla ett större informationsutskick som i detalj beskriver hur och med vilka funktioner du kan handla Vontobels ETP:er i AutoTrader.

Fram tills dess kan du med fördel besöka bankens produktsida för börshandlade produkter genom att klicka här.

Vill du läsa mer om strategin CODA OMX, som belystes i vår inledande artikel, finner du denna information på Autostock:s hemsida.

Senaste artiklarna från samma kategori
VÅRA SENASTE ARTIKLAR & REPORTAGE »

Aktiv börshandel

ETP-skola

ETP står för Exchange Traded Product, och är ett samlingsnamn för en lång rad ol...

Aktiv börshandel

ETP-skola - Minifutures

Många tycker helt enkelt att det verkar krångligt och svårt med börshandlade pro...

Aktiv börshandel

ETP-skola - Bull & Bear

Många tycker helt enkelt att det verkar krångligt och svårt med börshandlade pro...

Robothandel

Fusion MultiStrategy

Autostock har som ledande aktör inom automatisk börshandel för privatpersioner t...

Aktiv börshandel

ETP Link - Revolutionerande verktyg

ETP Link är ett nytt effektivt hjälpmedel i AutoTrader som du kan använda för at...

Småbolag

A1M Pharma - På väg från Pre-klinisk fas till FAS 1

Läkemedelsbolaget A1M Pharma genomför nu en fullt garanterad nyemission som till...

Teknisk analys

Guldpriset faller tillbaka på stigande börs – Stödzoner att ha under uppsikt!

Guld har under året kommit tillbaka som ett hett debatterat tillgångsslag, efte...

MEST LÄSTA »

Teknisk analys

Blanka aldrig på en onsdag 

Börshandlat fortsätter publicera forskningsartiklar inom teknisk analys i allmän...

Småbolag

Börshandlat släpper ny kvartalsanalys för NeuroVive

NeuroVive Pharmaceutical genomför nu en nyemission med företräde för aktieägarn...

Aktiv börshandel

Handla ett av marknadens största utbud av börshandlade produkter med full Nordnet-integration

Den Schweiziska banken VONTOBEL har sedan Sverigelanseringen av börshandlade p...