Nyemission: En marknad som växer med 38 % per år 

TargetEveryOne* med ambitionen att bli en världsspelare på den expansiva marknaden för mobil marknadsföring genomför, inför den planerade noteringen på First North, en nyemission mellan 21 januari – 4 februari. Välkommen att teckna aktier.

– Vi har en kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst som har vunnit kundernas gunst och ett passionerat team som brinner för att hjälpa företag skapa bättre kundrelationer och öka sin försäljning, säger VD, Christoffer Andersson.

En av världens snabbast växande marknader

Marknaden, värd ca 130 miljarder SEK under 2015, anses vara en av de snabbast växande marknaderna och växer, enligt Gartner, med 38% per år. Detta märks även i företagens sälj- och marknadsföringsbudgetar där man fördelar mer och mer av budgeten till digitala och mobila kanaler.

TargetEveryOne har hörsammat marknadens behov av snabba, enkla, effektiva och framförallt lönsamma verktyg att kommunicera med sina målgrupper mobilt. I maj 2014 lanserade bolaget en användarvänlig onlinetjänst för att skapa och distribuera mobila kampanjer i vilken det även ingår en analysfunktion där man i realtid kan se vilken respons kampanjen får. På detta vis kan företag och organisationer snabbt och effektivt väcka intresse, skapa värde och knyta närmare relation till sina kunder.

Kundtillströmning sedan lansering i maj 2014.

Kunderna strömmar in från olika delar av världen. Redan vid årsskiftet hade den nya onlinetjänsten attraherat fler än 1000 kunder. Bland de totalt ca 2000 kunderna finns företag som norska Se og hør i Allergruppen, brasilianska IG/Realtime, Statoil, Porsche, och Vattenfall. Försäljningen sker direkt, via partners och online.

Affärsmodellen, som bygger på månatliga licensavgifter och rörliga intäkter med höga marginaler, är både lönsam och skalbar, vilken även har lockat många internationella partners till TargetEveryOne.

Den nya tekniken, användarvänligheten och affärsmodellen skapar många konkurrensfördelar för ett ungt och innovativt företag som TargetEveryOne. Många större aktörer tvingas till förvärv om de vill behålla sina marknadspositioner. Ett sånt exempel är Salesforce som 2013 köpte Exact Target för deras tillgångar inom digital marknadsföring för 2,5 miljarder USD.

Teckna aktier fram till 4 februari

Nyemissionen om 18 miljoner SEK som till fullo är garanterad av teckningsförbindelser och emissionsgarantier är öppen för allmänheten att teckna. Kapitaltillskottet ska användas till att stärka sälj- och marknadsföringsinsatserna.

– Under 2014 byggde vi en stabil grund med attraktiva tjänster, ett starkt team och en växande kundbas som genererar återkommande högmarginalintäkter. Varje möte och varje affär stärker känslan av att vi är något stort på spåren. Med fokus på att fortsätta öka kundbasen och försäljningen satsar vi på att ta en framträdande global marknadsposition och ser med våra aktieägare fram emot en spännande resa, säger Christoffer Andersson.

* Svenska VMSPlay köpte upp det norska företaget TargetEveryOne vid årsskiftet och det sammanslagna bolaget heter numera TargetEveryOne.

 

VD, Christoffer Andersson berättar mer om bolaget och nyemissionen.

Nyemission i sammandrag
Prospekt
Teaser
Teckningssedel

Teckningsperiod: 21 januari - 4 februari 2015

För villkor och mer information om nyemissionen klicka här.

Senaste artiklarna från samma kategori
VÅRA SENASTE ARTIKLAR & REPORTAGE »

Aktiv börshandel

ETP-skola

ETP står för Exchange Traded Product, och är ett samlingsnamn för en lång rad ol...

Aktiv börshandel

ETP-skola - Minifutures

Många tycker helt enkelt att det verkar krångligt och svårt med börshandlade pro...

Aktiv börshandel

ETP-skola - Bull & Bear

Många tycker helt enkelt att det verkar krångligt och svårt med börshandlade pro...

Robothandel

Fusion MultiStrategy

Autostock har som ledande aktör inom automatisk börshandel för privatpersioner t...

Aktiv börshandel

ETP Link - Revolutionerande verktyg

ETP Link är ett nytt effektivt hjälpmedel i AutoTrader som du kan använda för at...

Småbolag

A1M Pharma - På väg från Pre-klinisk fas till FAS 1

Läkemedelsbolaget A1M Pharma genomför nu en fullt garanterad nyemission som till...

Teknisk analys

Guldpriset faller tillbaka på stigande börs – Stödzoner att ha under uppsikt!

Guld har under året kommit tillbaka som ett hett debatterat tillgångsslag, efte...

MEST LÄSTA »

Teknisk analys

Blanka aldrig på en onsdag 

Börshandlat fortsätter publicera forskningsartiklar inom teknisk analys i allmän...

Småbolag

Börshandlat släpper ny kvartalsanalys för NeuroVive

NeuroVive Pharmaceutical genomför nu en nyemission med företräde för aktieägarn...

Aktiv börshandel

Handla ett av marknadens största utbud av börshandlade produkter med full Nordnet-integration

Den Schweiziska banken VONTOBEL har sedan Sverigelanseringen av börshandlade p...