Analysis Mastery - exklusiv tvåstegsutbildning med Börshandlat och Johnny Torssell

Börshandlat presenterar en mycket exklusiv tvåstegsutbildning under våren 2015! Via två explosiva del-event ger vi både dig som investerar på medellång till lång sikt och dig som bedriver trading, de kunskaper och verktyg du behöver. Kursens stora avslutningsevent leds av en av Sveriges främsta tekniska analytiker – Johnny Torssell.

Under våren 2015 får ett begränsat antal investerare möjligheten att genom en exklusiv tvåstegsutbildning lära sig tjäna pengar på börsen. Arrangören Börshandlat utlovar en riktigt vass utbildning utöver det vanliga. Kursens stora avslutningsevent leds av en av Sveriges främsta tekniska analytiker – Johnny Torssell från Carnegie.

Börshandlat är otroligt glada att Johnny Torssell bistår med sina djupa kunskaper. I synnerhet det avslutande eventet, som består av två föreläsningar och en workshop med Johnny. Utbildningen kommer att erbjuda något som aldrig skett tidigare.

Analysis Mastery har två målgrupper:

  • Kortsiktiga investerare (Traders)
  • Investerare som agerar på medellång till lång sikt

Deltagarna får en unik möjlighet att fråga och resonera direkt med Johnny i små grupper, säger han. Utbildningen Analysis Mastery riktar sig till två målgrupper. Dels investerare som agerar i tidsintervallen medellång till lång sikt och dels investerare som är, eller vill bli, aktiva traders. Kursdeltagarna kommer att förses med de konkreta verktyg som krävs för att tjäna pengar på börsen.

I en tid där börsen präglas av extrem optimism är det förmodligen viktigare än någonsin att se varningstecken och signaler på trendvändning i tid. Samtidigt är det viktigt att kunna följa med i den stigande trenden så länge som möjligt.

Först till kvarn, begränsat antal kursdeltagare

Utbildningen är exklusiv och erbjuds ett begränsat antal deltagare. Kurserna hålls i relativt små grupper, allt för att deltagarna ska få möjlighet att ställa sina frågor och därmed få ut maximal nytta av utbildningen. I det första utbildningsheatet delas kursdeltagarna in i två grupper: kortsiktiga och mer långsiktiga investerare. Detta för att alla deltagare ska få ut det mesta möjliga från kursen, utifrån sina egna förutsättningar. Kursen kräver inga djupa förkunskaper, men enligt Axel Rosenfeldt är det en fördel om kursdeltagaren har betydande vana av börshandel och i viss mån känner till hur man läser diagram. Saknas dessa kunskaper erbjuds en extra förberedande kurs.

Sluteventet med Johnny Torssell - två föreläsningar och en exklusiv workshop

Kursen avslutas med ett event lett av Johnny Torssell, idag aktiv analytiker på mäklarfirman Carnegie. Johnny har varit aktiv analytiker sedan 1986 och har skrivit flera böcker.Han har också studerat hos flera av världens skickligaste tekniska analytiker och traders, exempelvis amerikanen Joe Ross.

Sessionen delas upp på två exklusiva föreläsningar och en workshop:

  • Den första föreläsningen belyser Johnnys unika bevekelsegrund och syn på hur marknaden fungerar. Bland annat kommer han att visa hur börsen leder såväl nyhetsflöde som konjunktur.
  • Johnnys andra föreläsning fokuserar på konkreta setuper, det vill säga de spjutspets-koncept som kan ge investeraren riskjusterad utväxling på börsen.
  • Vad tycker Johnny om börsen idag? Hur stark är trenden och när ska vi bli oroliga för nedgång? Det är exempel på andra frågeställningar som tas upp.
  • Avslutningsvis blir det en exklusiv workshop där kursdeltagarna tillåts ställa sina frågor och resonera kring börsen direkt med Johnny. Deltagarna får Johnnys nya bok. "Teknisk analys med Johnny Torssell".

Klicka här för att besöka Analysis Mastery och anmäla Din medverkan.

Senaste artiklarna från samma kategori
VÅRA SENASTE ARTIKLAR & REPORTAGE »

Aktiv börshandel

ETP-skola

ETP står för Exchange Traded Product, och är ett samlingsnamn för en lång rad ol...

Aktiv börshandel

ETP-skola - Minifutures

Många tycker helt enkelt att det verkar krångligt och svårt med börshandlade pro...

Aktiv börshandel

ETP-skola - Bull & Bear

Många tycker helt enkelt att det verkar krångligt och svårt med börshandlade pro...

Robothandel

Fusion MultiStrategy

Autostock har som ledande aktör inom automatisk börshandel för privatpersioner t...

Aktiv börshandel

ETP Link - Revolutionerande verktyg

ETP Link är ett nytt effektivt hjälpmedel i AutoTrader som du kan använda för at...

Småbolag

A1M Pharma - På väg från Pre-klinisk fas till FAS 1

Läkemedelsbolaget A1M Pharma genomför nu en fullt garanterad nyemission som till...

Teknisk analys

Guldpriset faller tillbaka på stigande börs – Stödzoner att ha under uppsikt!

Guld har under året kommit tillbaka som ett hett debatterat tillgångsslag, efte...

MEST LÄSTA »

Teknisk analys

Blanka aldrig på en onsdag 

Börshandlat fortsätter publicera forskningsartiklar inom teknisk analys i allmän...

Småbolag

Börshandlat släpper ny kvartalsanalys för NeuroVive

NeuroVive Pharmaceutical genomför nu en nyemission med företräde för aktieägarn...

Aktiv börshandel

Handla ett av marknadens största utbud av börshandlade produkter med full Nordnet-integration

Den Schweiziska banken VONTOBEL har sedan Sverigelanseringen av börshandlade p...