Sheratons största konferenslokal var fylld till bristningsgränsen när BEST FEST hade premiär

Succé för BEST FEST! med Commerzbank, "KAVASTU", Nordnet och Autostock!

Två soliga kvällar i maj var det premiär för BEST FEST! – ett investerar- och tradingevent arrangerat av Commerzbank med partners. Den 20:e maj hölls det första eventet på hotell Sheraton i Stockholm och dagen därpå gästades Göteborg där arrangemanget hölls på Elite Park Avenue. Börshandlat kan berätta om två magiska kvällar som gav åhörarna nya värdefulla kunskaper och ett mycket trevligt börsmingel. 

Under Stockholmseventet som ägde rum onsdagen den 20:e maj fylldes Sheratons konferenshall till sista raden av 300 entusiastiska besökare. Även i Göteborg var uppslutningen massiv då intresset för Mini Futures BEST och superinvesteraren "Kavastus" föreläsning inte gick att ta miste på.

Peter Olsson från Commerzbank presenterade Mini Futures BEST

Huvudarrangör för BEST FEST! var tyska Commerzbank, en av världens ledande aktörer inom börshandlade produkter. Som Tysklands ledande emittent har banken idag över 250 000 listade produkter i Europa. Bland dessa instrument finner vi Mini Futures BEST som var ett av kvällens huvudinslag. Åhörarna fick veta hur produkten kan användas för exponering mot ett stort antal marknader och hur man kan bygga olika investeringsstrategier med hjälp av dess unika egenskaper.

– Mini Futures BEST är ett flexibelt instrument som kan användas såväl när marknaden går upp som ner. Det kan användas när du vill öka risken i portföljen…eller när du vill sänka den. Instrumentet passar bra oavsett om du är en kortsiktig daytrader eller en investerare som agerar på längre sikt.

Detta säger Peter Olsson som är ansvarig för Commerzbanks börshandlade produkter på den svenska marknaden.

Arne Talving håller föredrag

Med på scenen hade vi även Nordnet, nordens största och ledande börsmäklare. Man berättade under en kort presentation om nyheten "Knockoutlånet" och om megasuccén Shareville, ett nätverk för social trading som tillåter användaren att ta rygg och följa några av Nordnets skickligaste investerare. (Läs Börshandlats tidigare reportage om Shareville här).

En annan uppskattad presentation hölls av Rikard Nilsson som numera är Mr. Autohandel personifierad. Rikard berättade hur handelsplattformen AutoTrader utöver sitt automatiserade strategiprogram under de senaste åren utvecklats till det perfekta verktyget för ETP-handel. Genom unika funktioner som trendlinjebevakning och intelligent stoploss andas plattformen modernt ETP-tänk som lockar alltfler aktiva börsaktörer.

"Kavastu" levererade en uppskattad föreläsning

Kvällens stora dragplåster var Arne Talving, för de flesta mer kände under sitt Twitter-ID "Kavastu". Arne presenterade under kvällen sin egenutvecklade metodik som ligger till grund för en portföljtillväxt om närmare 900 % och en överavkastning gentemot index om dryga 27 procent i snitt på årlig basis. Detta föredrag fick sannolikt flera av åhörarna at se marknaden i ett nytt ljus. Arne lade stor vikt vid de återkommande mönster han har identifierat på börsen genom åratals intensiva studier.

Efter två timmar av explosiva och givande föreläsningar bjöd Commerzbank på ett trevligt börsmingel. Under lättsamma former fick deltagarna möjlighet att ställa sina frågor till kvällens föreläsare. Många passade även på att byta visitkort och skapa nya affärskontakter. Minglet och stämningen förgylldes av utsökta wraps samt ett par glas välsmakande vin.

Missade du BEST FEST?

Var du en av alla de som inte fick plats på våra kraftigt överbokade event? Då har vi en glädjande nyhet! Redan till hösten är vi tillbaka med en ny och ännu vassare omgång av BEST FEST!-event. Håll utskick i Börshandlat efter nästa tillfälle!

Senaste artiklarna från samma kategori
VÅRA SENASTE ARTIKLAR & REPORTAGE »

Aktiv börshandel

ETP-skola

ETP står för Exchange Traded Product, och är ett samlingsnamn för en lång rad ol...

Aktiv börshandel

ETP-skola - Minifutures

Många tycker helt enkelt att det verkar krångligt och svårt med börshandlade pro...

Aktiv börshandel

ETP-skola - Bull & Bear

Många tycker helt enkelt att det verkar krångligt och svårt med börshandlade pro...

Robothandel

Fusion MultiStrategy

Autostock har som ledande aktör inom automatisk börshandel för privatpersioner t...

Aktiv börshandel

ETP Link - Revolutionerande verktyg

ETP Link är ett nytt effektivt hjälpmedel i AutoTrader som du kan använda för at...

Småbolag

A1M Pharma - På väg från Pre-klinisk fas till FAS 1

Läkemedelsbolaget A1M Pharma genomför nu en fullt garanterad nyemission som till...

Teknisk analys

Guldpriset faller tillbaka på stigande börs – Stödzoner att ha under uppsikt!

Guld har under året kommit tillbaka som ett hett debatterat tillgångsslag, efte...

MEST LÄSTA »

Teknisk analys

Blanka aldrig på en onsdag 

Börshandlat fortsätter publicera forskningsartiklar inom teknisk analys i allmän...

Småbolag

Börshandlat släpper ny kvartalsanalys för NeuroVive

NeuroVive Pharmaceutical genomför nu en nyemission med företräde för aktieägarn...

Aktiv börshandel

Handla ett av marknadens största utbud av börshandlade produkter med full Nordnet-integration

Den Schweiziska banken VONTOBEL har sedan Sverigelanseringen av börshandlade p...