Passa på att anmäla intresse för kommande event med Kavastu, Commerzbank och samarbetspartners. I höst planeras nya spännande event med uppföljning av Kavastus Trender...
Reportage från BEST FEST! La Grande Finale Öppna i webbläsare
 
Storslagen succé för LA GRANDE FINALE-turnén
 
Rekordstort deltagande med fullsatta event i fem städer
 
Under vecka 8 och 9 genomfördes den tredje rundan av de omåttligt populära trading- och investerareventen BEST FEST!. La Grande Finale, som turnén kom att kallas, sökte sig denna gång utanför Stockholm och Göteborg och besökte inte mindre än fem av Sveriges mellanstora städer – Västerås, Linköping, Örebro, Malmö och Helsingborg. Turnén blev även denna gång en storslagen succé men fullsatt i samtliga städer och drygt 650 deltagare. Detta vittnar återigen om det stora intresset runt om i landet för börs, aktier och inte minst ETP:er (börshandlade produkter).
"Till alla er som inte hade möjligheten att delta på eventen och inte minst de närmre 200 personerna som stod i kölista, får ni i detta reportage en tillbakablick och dessutom viktig information om kommande event och utbildningskurser med Commerzbank, Kavastu med flera"
 
La Grande Finale arrangerades, precis som föregående BEST FEST!-event under 2015, av Commerzbank som i samarbete med Kavastu, Autostock och Nordnet bjöd på nytt, relevant innehåll som hade skrivits om för att spegla den rådande börssituationen.
– Det glädjer mig att eventen har blivit fullsatta i såväl Bull- som Bearmarket, ett bevis för att vi har funnit en bra mix av relevant kunskap och underhållning som är användbar oavsett börsklimat och för både aktie- och ETP-intresserade traders och investerare. Ett stort tack ska även riktas till lokala samarbetspartner från Aktiespararna, Unga Aktiesparare, Börsgruppen i Linköping och Mälekon:s finansutskott i Västerås som bidrog till en ännu större spridning. Detta säger Peter Olsson, ansvarig för Commerzbanks börshandlade produkter och eventets huvudarrangör.
 
 
Peter Olsson från Commerzbank presenterade Mini Futures BEST
Huvudarrangör för BEST FEST! är tyska Commerzbank, en av världens ledande aktörer inom börshandlade produkter. Som Tysklands ledande emittent har banken idag över 250 000 listade produkter i Europa. Bland dessa instrument finner vi Mini Futures BEST som var ett av huvudinslagen. Åhörarna fick veta hur produkten kan användas för exponering mot ett stort antal marknader och hur man kan bygga olika investeringsstrategier med hjälp av dess unika egenskaper.
– Mini Futures BEST är ett flexibelt instrument som kan användas såväl när marknaden går upp som ner. Det kan användas när du vill öka risken i portföljen eller när du vill sänka den. Instrumentet passar bra oavsett om du är en kortsiktig daytrader eller en investerare som agerar på längre sikt, förklarar Peter.
 
Varierade föreläsningar från Autostock, Nordnet och Kavastu underhöll frågvis publik
Med många nya deltagare i olika åldersgrupper och en Stockholmsbörs som har slagit om till Bearmarket såg vi en klart mer aktiv publik. Både under föreläsningarna och minglet i fikapausen ville åhörarna lära mer om Autostock:s automatiserade handelsplattform och strategier såväl som Nordnets courtagefria handel i börshandlade produkter via Nordnet Supermarket.
 
Information och erbjudanden från eventen
OBS! Nedanstående erbjudanden gäller även för de som inte deltog på eventen under BEST FEST!-turnén.
Autostock: Teckna licens för den Nordnet-anslutna plattformen AutoTrader BAS till rabatterat pris. Klicka här för mer information.
Nordnet: Vi erbjuder dig som blir ny kund på Nordnet möjlighet att handla gratis din första månad. Använd erbjudandekoden "best" på denna länk för att ta del av erbjudandet.
Eventens deltagare kommer inom kort via separata e-postutskick att bli kontaktade av berörda samarbetspartners med den information och de erbjudanden som presenterades under turnén.
 
Efter att Kavastu i fjol, med stor precision och statistiska belägg, varnade för trendomslag för världens börser var publiken väldigt ivrig att få höra en uppföljning. Med en uppdaterad presentation höll Arne "Kavastu" Talving ett spännande föredrag med extra fokus på den Bearmarket som börsen nu befinner sig i. De efterföljande reaktionerna blev stora på Kavastu:s Twitterfeed:
 
Reaktionerna på Twitter lät sig inte vänta.
 
La Grand Finale var tänkt att markera slutet för en lyckad turné, men...
Efter två lyckade BEST FEST!-arrangemang under 2015 var La Grande Finale tänkt att bli den sista storslagna avslutningsshowen för turnén. Den extremt stora uppslutningen och mycket aktiva publiken visar dock på stor efterfrågan och nya event i höst ska inte uteslutas. Vi ber er alla att hålla utkik i våra kanaler för inbjudningar då platserna tenderar att ta slut fort.
Värt att nämnas är också att eventet i Linköping filmades och inom en snar framtid kommer de som inte hade möjligheten att delta på eventen att få en chans att ta del av presentationerna via webben. Missa inte det!
 
Kavastus Trender 2.0 – Ny heldagskurs med Kavastu planeras
Utöver succén med gratisturnén BEST FEST! har vi under eventens gång fått många förfrågningar om en uppföljning av fjolårets mer omfattande utbildningskurs med Kavastu och Commerzbank som gick under namnet "Kavastus Trender".
Kavastus Trender är, som namnet antyder, en heldagskurs (ca 8 timmar, under en helgdag) för de aktörer som vill fördjupa sig i Kavastus strategi för lönsam börshandel. Under 2015 hölls kursen vid två tillfällen i Stockholm och Göteborg, men även Malmö planeras för kommande event som sannolikt sker efter sommaren (preliminärt oktober).
Mer information kommer längre fram men passa på att läs mer om eventet via länkarna nedan. Vi har också satt upp en kölista där man kan föranmäla intresse, då eventen även denna gång kommer att ha ett begränsat antal platser (max ett trettiotal per stad) som tenderar att snabbt fyllas.
Här finner ni information om fjolårets event (OBS! Upplägget kommer vara likartat, men sidan kommer att uppdateras längre fram med ny information).
Här kan ni läsa ett reportage efter Kavastus Trender 1.0 och se vad tidigare deltagare tyckte.
Klicka på knappen nedan för att anmäla intresse och ställa dig i kölista för Kavastus Trender 2.0 i höst.
 
ANMÄL INTRESSE
 
 
Ett stort tack till samtliga deltagare från:
Commerzbank Nordnet Autostock
 
 
Ansvar och åtaganden
Du får detta e-postutskick då du tidigare anmält intresse för Börshandlats tjänster. Börshandlat är ett analys- och forskningsbolag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Börshandlat tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Börshandlat fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. För närmare information om Börshandlat och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.borshandlat.se.
 
 
Klicka här för att avregistrera dig från kommande utskick.