Inbjudan riktad till Börshandlats prenumeranter. Klicka här för att se det i din webbläsare.
Välkommen till BEST FEST! Ett exklusivt event för aktiva traders & investerare
 
BEST FEST! arrangeras av Commerzbank i samarbete med Börshandlat, Autostock och Nordnet. Eventet är helt kostnadsfritt och det kommer bjudas på dryck och lättare tilltugg. Tillsammans välkomnar vi alla med intresse för aktiv börshandel oavsett om handlar på kort eller lång sikt!
Kvällen ger dig en unik möjlighet att lära dig mer om börshandlade produkter (ETP:er) och alla dess möjligheter. Missa inte heller föreläsningen om hur du med hjälp av robotar kan agera hel- eller semiautomatiskt på börsen.
 
Kvällens headlines
Möt superinvesteraren "Kavastu"
 – Följarna har fullkomligt rusat till hans Twitterkonto!
Arne Talving eller "Kavastu" som han kallar sig på Twitter, går alltid sin egen väg på börsen. Hans marknadskännedom, placeringsregler, disciplin och kunskap om marknadstrender gör att han förvaltar sin aktieportfölj långt över index år efter år.
Under en timme har du möjlighet att ta del av hans kunskap och framgångsrecept. Föredraget har för många inneburit ändrad placeringssyn och klart bättre avkastning i sina depåer. Du kommer att gå hem med många funderingar och tankar i huvudet efter kvällens slut.
 
Presentationens fyra programpunkter:
Hur man kan ta hjälp av börsens trender och mönster
Metoder för att utklassa börsens aktieindex år efter år
Hur man undviker fällorna på börsen
Vart ska börsen ta vägen?
 
Träffa Peter Olsson från Commerzbank
 – Lär dig allt om succ√©instrumentet Mini Futures BEST!
Med oss ikväll har vi den entusiastiske Peter Olsson som är ansvarig för Commerzbanks verksamhet inom börshandlade produkter i Sverige. Peter kommer att fokusera på det allt mer populära värdepappret Mini Futures BEST och dess användningsområden! Föreläsningen belyser bland annat strategimöjligheter, värdepapprets unika egenskaper och dess funktionalitet.
 
Presentationens tre programpunkter:
Vad är Mini Futures BEST
Hur används instrumentet i tradingstrategier
Vilka marknaden kan handlas med Mini Futures BEST
 
 
Börsmingel!
Spännande finansinformation i all ära men inget event blir komplett utan det efterföljande minglet! Passa på att efter våra fördrag prata med kvällens föreläsare, nätverka och skaffa nya affärskontakter samtidigt som du avnjuter ett par glas gott vin med välsmakande tilltugg!
 
Mer om BEST FEST & Anmälan
För mer information och anmälan vänligen besök www.best-fest.se.
Anmäl dig här
 
OBS! Begränsat antal platser. Först till kvarn!
 
 
Arrangör:
Commerzbank
 
 
Samarbetspartners:
Börshandlat Nordnet Autostock
 
 
Ansvar och åtaganden
Du får detta nyhetsbrev då du tidigare anmält intresse för Börshandlats produkter. Börshandlat är ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Börshandlat tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Börshandlat fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. För närmare information om Börshandlat och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.borshandlat.se.
Vill du inte ha fler utskick från Börshandlat? Klicka här